Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Podnikatelský plán na založení cukrárny
Vaníčková, Petra ; Martinovičová, Dana (oponent) ; Luňáček, Jiří (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá vypracováním podnikatelského záměru pro založení cukrárny. V první části budou vysvětleny základní pojmy a teoretická východiska pro zpracování podnikatelského záměru. Druhá část bude zaměřena na analýzu prostředí a vypracování konkrétního podnikatelského plánu. Součástí je návrh sortimentu, úprava interiéru a propagace cukrárny.
Návrh strategie malé cukrárny
Sobol, Jan ; Mucha, Martin (oponent) ; Koráb, Vojtěch (vedoucí práce)
Diplomová práce je zaměřena na návrh strategie malé cukrárny. Snaží se navrhnout takové změny, které by pomohly cukrárně v jejím dalším rozvoji. K tomu využívá teoretické poznatky, především analýzy prostředí firmy. Pomocí nich hodnotí současný stav cukrárny a z něj pak vychází navrhované změny. Práce obsahuje návrhy pro rozvoj oblastí propagace, distribuce a produktu.
Podnikatelský plán na založení cukrárny
Vaníčková, Petra ; Martinovičová, Dana (oponent) ; Luňáček, Jiří (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá vypracováním podnikatelského záměru pro založení cukrárny. V první části budou vysvětleny základní pojmy a teoretická východiska pro zpracování podnikatelského záměru. Druhá část bude zaměřena na analýzu prostředí a vypracování konkrétního podnikatelského plánu. Součástí je návrh sortimentu, úprava interiéru a propagace cukrárny.
Návrh strategie malé cukrárny
Sobol, Jan ; Mucha, Martin (oponent) ; Koráb, Vojtěch (vedoucí práce)
Diplomová práce je zaměřena na návrh strategie malé cukrárny. Snaží se navrhnout takové změny, které by pomohly cukrárně v jejím dalším rozvoji. K tomu využívá teoretické poznatky, především analýzy prostředí firmy. Pomocí nich hodnotí současný stav cukrárny a z něj pak vychází navrhované změny. Práce obsahuje návrhy pro rozvoj oblastí propagace, distribuce a produktu.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.